تولید کننده عسل

در وب سایت ویکیوز می توانید لیستی کامل از تولید کننده های عسل را مشاهده کنید

تولید کننده عسل

در وب سایت ویکیوز می توانید لیستی کامل از تولید کننده های عسل را مشاهده کنید

منابع و مطالب این وبلاگ از سایت اصلی یعنی www.safarbank.ir است
سفربانک یک بانک جامع گردشگری است که متشکل از 6 هزار آژانس مسافرتی است
ارزان ترین تورهای ممکن در سفربانک موجود میباشد

۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

سرکه سفید و کاربردهای متنوع : سرکه سفید به جز مزه دار کردن سالاد و تهیه انواع ترشی مصارف بسیار مبتکرانه دیگری نیز دارد که در این مقاله سعی داریم مختصری از آن ها را توضیح دهیم.

سرکه سفید

سرکه سفید و کاربردهایش

1- هنگام پخت تخم مرغ آب پز ، مقداری سرکه سفید به آب در حال جوشیدن اضافه نمایید، این کار سبب می شود که زرده به درستی و کاملا مجزا از سفیده پخته شود و در صورت ترک خوردن پوست تخم مرغ از نشت کردن سفیده به بیرون جلوگیری به عمل می آید.

2- اگر سبزیجات شما در حال پژمرده شدن و پلاسیدن است افزودن مقداری سرکه سفید به آب خنک و قرار دادن سبزیجات در آن ها به حفظ و بازیابی تازگی و طراوت آن ها کمک می کند.

3- بوی پیازی که بعد از خرد کردن آن بر دستان شما می ماند به کمک آغشته کردن دست ها با سرکه سفید به راحتی از بین می رود.

4- درز کاشی ها و سنگ فرش هایی که جرم گرفته ، زرد و کدر شده اند را با مقداری سرکه سفید و یک دستمال پارچه ای به راحتی می توانید پاک کرده و براق و شفاف نمایید و دیگر احتیاجی به جرم گیر ها و مواد لک بر نخواهید داشت.

5- خش و کثیفی رو CD ها را با آغشته کردن یک دستمال نرم به سرکه سفید از بین ببرید.

6- قابلمه و ظروف پخت و پزی را که ذرات غذا به آن ها چسبیده ، و یا حتی بشقاب و فضای داخل مایکروفر را میتوانید با حرارت دادن سرکه سفید از بین ببرید. مقداری آب را با سرکه مخلوط کرده داخل ظرفی که غذاهای چسبیده از آن را نمیتوانید جدا کنید بریزید و روی گاز بگذارید تا بجوشد ؛ سپس جدا شدن ذرات و شفاف شدن ظرف را خواهید دید. اتفاقی که در مایکروفر می افتد نیز به دلیل تاثیری است که بخار اصل از جوشیدن سرکه سفید بر در و دیوار مایکروفر میگذارد.

7- شاید جالب باشد بدانید افزودن یک پیمانه پر سرکه به دور آخر ماشین لباس شویی ، باعث تثبیت رنگ و براقیت لباس ها شده و از کهنه جلوه دادن آن ها جلوگیری می کند. اسید استیک نه تنها به پارچه آسیب نمی‌رساند بلکه باعث حل شدن پس‌مانده صابون می‌شود یعنی همان چیزی که لباس‌ها را کدر می‌کند. همچنین به عنوان نرم‌کننده عمل کرده، اصطکاک را کم کرده و کپک را از بین می‌برد.

8- آدامس چسبیده به فرش ، لباس و یا روکش های صندلی را می توان با آغشته کردن آن ناحیه به سرکه سفید نرم کرده و از بین برد.

9- شیشه‌ ماشین را با محلول سرکه و آب به نسبت سه به یک پاک کرده و از یخ ‌زدگی آن در فصول سرد سال جلوگیری کنید.

10- برای ماندگاری بیش‌تر گل‌ها، چند قاشق غذاخوری سرکه را همراه یک قاشق چای‌خوری شکر به آب گلدان اضافه کنید.

امیدواریم خواندن این مطلب کاربرد های جدیدی از سرکه سفید را به شما آموزش داده باشد . درضمن شما می توانید با مراجعه به شبکه حرفه ای کسب و کار ویکیوز ، لیست کامل  تولید کنندگان سرکه را مشاهده نمایید.

مجله و فراتر از مجله

مجله ی اینترنتی ویکیوز

  • iman ghaderi
  • ۰
  • ۰

میوه خشک و روش های فراوری آن : شاید مناسب ترین روش برای حفظ طعم و سلامت میوه ها ، خشک کردن آن ها باشد. حتی گاهی اوقات میوه های خشک شده به دلیل طعم خاصی که پیدا می کنند ، طرفداران بیشتری را نسبت به میوه تازه در بازار به خودعلاقه مند می کنند. با مقاله میوه خشک و روش های فراوری آن با ما همراه باشید.

میوه خشک و روش های فراوری آن

میوه خشک و روش های فراوری آن

تهیه میوه خشک ، فرآیند پیچیده ای نداشته و شما به راحتی می توانید این کار را در منزل نیز انجام دهید. در این فرآبند "آفتاب" از مهم ترین ارکانی است که می توان به آن اشاره کرد. در این روش میوه ها را به تکه های دلخواه خورد کرده و تکه های میوه را داخل یک سینی استیل زیر آفتاب قرار می دهیم. پس از گذشت چند روز شما با یک سینی پر از میوه خشک لذیذ مواجه خواهید بود.
روشی دیگری که می توانید با استفاده از آن میوه خشک تهیه کنید، قرار دادن تکه های میوه در ترکیبی از جریان هوا و حرارت کم است که این کار معمولاً در فر انجام می شود. نوع دیگر تهیه میوه خشک ، جوشاندن تکه های میوه در شیرۀ شکر است که به آن روش خشک کردن با شکر نیز گفته می شود. روش سرخ کردن برای میوه های پر نشاسته و کم رطوبتی مانند موز استفاده می شود.

نکته ای که شاید بسیاری از شما عزیزان آن را تجریه کرده باشید تفاوت رنگ و طعم میوه خشک های موجود در بازار با آنچه که در منزل تهیه می کنید است. دلیل این تفاوت صرفاً به علت خشک کردن میوه ها با دی اکسید گوگرد قبل از بسته بندی آن هاست . گوگرد موجب حفظ رنگ ، عطر و طعم موجود در میوه می شود اما اگر به گوگرد حساسیت دارید می توانید از میوه خشک های بدون گوگرد را تهیه کنید و یا میوه ها را با استفاده از یکی از روش های مذکور در این مقاله در منزلتان خشک کنید.

البته لازم به ذکر است که خشک کردن میوه در منزل به سادگی آن چه که به آن اشاره کردیم نیست و اگر نکاتی را که در ادامه ذکر می کنیم رعایت نکنید احتمالاً خراب شدن و یا گندیدگی میوه ها وجود دارد. اگر مایل به تهیه میوه خشک در منزل هستید بهترین روش پیشنهادی برای شما استفاده از فر است ، به خصوص اگر در منزل خشک کن ندارید از این روش برای تهیه میوه خشک استقاده کنید . از دیگر مزیت های این روش آن است که نیازی به افزودن شکر یا ماده افزودنی دیگری نیست و البته این کار زمان زیادی را نمی گیرد. همچنین کنترل شما بر میزان خشک شدن میوه ها به مقدار دلخواهتان بیشتر است و می توانید میوه ها را در همان اندازه که مایل هستید خشک کنید. اما توجه داشته باشید که کیفیت میوه های خشک شده به اندازۀ تکه های آن و میزان خشک شدنشان بستگی دارد. میوه های کوچکی مانند حبه های انگور، گیلاس و توت فرنگی های مینیاتوری را میتوان بدون خورد کردن و درسته خشک کرد.

توت فرنگی خشک شده

میوه های متوسط را می توان حلقه حلقه یا نگینی خورد کرد و میوه های بزرگ و سفتی مانند آناناس را باید ورقه ورقه کرد. میوه های آماده شده را روی یک سینی توری و سپس روی سینی فر قرار دهید به صورتی که طرف برش خورده آن به سمت پایین باشد. بسته به نوع میوه آن را ۲ الی ۱۲ ساعت در فر با حرارت ۱۱۲ درجه سانتی گراد (۲۲۴ درجه فارنهایت) قرار دهید. سینی فر را هر یکی دو ساعت یک بار کنترل کنید و میوه ها را جا به جا کنید، زمانی که میوه ها خشک و چروکیده شدند دلالت بر آماده بودن آن است. میوه های کاملاً خشک شده و ترد را می توانید در ظرف پلاستیکی دردار بریزید و در آشپزخانه نگهداری کنید. میوه هایی که هنوز کمی رطوبت دارند را در ظرفی پلاستیکی بگذارید و یا روی آن ها را با سلفون بپوشانید و می توانید تا چندین روز آن ها را در یخچال نگه داری کنید. برای حفظ کیفیت میوه خشک ها بهتر است از خشک کن های برقی استفاده کنید ، چرا که آب موجود در میوه ها را به آرامی گرفته و تبخیر می کند و از له شدن و پلاسیدگی آن ها جلوگیری می کند. با استفاده از این دستگاه ها شما می توانید چیپس های میوه ای تهیه کنید و میوه هایی مانند سیب و پرتقال را به ورقه های نازکی تبدیل کرده و با آغشته کردن آن ها به مقدار اندکی آبلیمو چیپس های میوه ای لذیذی را در فر تهیه نمایید.

برای آن که ورقه های چیپس شما به یک اندازه و یک دست خورد شوند بهتر است از دستگاه ماندولین استفاده کنید. سینی فر را با اندکی روغن چرب کرده و ورقه های میوه را روی آن بچینید، سپس سینی را در پایین ترین طبقه فر قرار داده و اجازه دهید میوه ها به مدت دو الی سه ساعت در فر بمانند تا کاملاً خشک شوند.از این چیپس ها علاوه بر آن که می توانند به عنوان اسنک سرو شوند ، می توانید برای تزئین روی دسر ها و سالاد های خود و در کنار بستنی و کیک استفاده کنید. این ها تعدادی از نکات مربوط به میوه خشک و روش های فراوری آن بود.

چنانچه شما هم تجربیات دیگری از میوه خشک و روش های فراوری آن دارید، حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید. در ضمن شما می توانید فهرستی کامل از تولید کنندگان میوه خشک را در وب سایت ویکیوز مشاهده نمایید.امیدواریم از مطالعه مقاله میوه خشک و روش های فراوری آن لذت کافی را برده باشید.

مجله و فراتر از مجله

مجله ی اینترنتی ویکیوز

  • iman ghaderi
  • ۰
  • ۰

عطر ، نشانگر شخصیت

عطر ، نشانگر شخصیت

عطر ، نشانگر شخصیت شماست. شاید جالب باشد بدانید که شخصیت افراد را از انتخاب هایشان در زندگی روزمره آن ها به راحتی می توانید بررسی و تحلیل نمایید. رنگ لباس ، نوع کفشی که به پا دارند ، نوع آرایش صورت و مو ، و یا حتی عطری که از آن استفاده می کنند همگی بیانگر احساسات ، عواطف و در مجموع شخصیت افراد می باشد .
امروز میخواهیم این شخصیت شناسی را از روی بوی عطری که افراد در جایگاه های مختلف اجتماعی استفاده می کنند مورد بررسی قرار دهیم ؛ این موضوع یک تحلیل کاملاً روانشناختی است. شاید تا به حال پیش آمده باشد که به فروشگاه های عطر فروشی سری زده باشید و بخواهید برای یکی از دوستانتان عطری را به عنوان کادو خریداری کنید اما دقیقاً نمیدانید که چه رایحه ای برای او مناسب است. در این مواقع ممکن است فروشنده از شما سوالاتی دربارۀ شخصیت ، احساسات و عواطف دوستتان بپرسد ، تا بتواند به شما در انتخاب عطری که شایسته اوست ، کمک کند. پس جای سوال دارد و بعد از خواندن این مقاله حتماً در برخورد با افرید از خود خواهید پرسید: در پس این بوی عطر چه شخصیتی نهفته است؟

عطر ، نشانگر شخصیت

عطر تند :

عطر تند با اعتماد به نفس بالا برابری می کند. این افراد علاوه بر آن که ثابت قدم بوده  و از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند، شخص مورد اعتماد اطرافیان خود نیز می باشند. علاوه بر هوش و ذکاوت بالایی که دارند، در مواقع اضطراری تصمیمات سریع و به جایی میگیرند ، درست و غلط را به خوبی تشخیص داده و مدیرو مدبر زندگی خود هستند، دوست دارند همه چیز به میل خودشان انجام شود اما در عشق صبورند. بوی تند عطر آنها را شاداب و سر زنده نگه می دارد. به همین دلیل همیشه با استفاده کردن از نوع عطر ها احساس رضایت و آرامش خاطری در وجودشان جاری میشود.

عطر

عطر ملایم :

رایحه ملایم و آرامش بخش این عطر ها حاکی از شخصیت هایی است که ابداً خود خواه نبوده و نظرشان به آسانی جلب می شود. افرادی که از عطر های ملایم استفاده می کنند شخصیت هایی اسرار آمیز دارند ، آغاز روز برای این افراد با توجه به خلق و خوی آن روزشان می تواند خوب یا بد باشد. عموماً افراد معترضی هستند و به آسانی عصبانی می شوند، مسائل پیش آمده را به سادگی فراموش می کنند. همواره به دنبال افراد قابل اعتماد هستند و در جمع هایی که حضور دارند مورد اعتماد اطرافیان قرار می گیرند.

ادکلن

عطر خنک :

این افراد همیشه با آغوشی باز به استقبال دوستان و اطرافیانشان می روند و دارای غروری مثبت هستند. کنترل حس برتری جویی نسبت به دیگران در آن ها سخت است. اصولاً در اتلاف انرژی خود بسیار حساس بوده و تمام مراحل و وقایع زندگی خود را به دقت سازمان دهی می کنند. این افراد معمولا طوری رفتار می کنند که انگار مساله مهمی در ذهن خود دارند و در تلاش اند آن را حل کنند. گاهی اوقات هم احساس مبهمی به آنها دست می دهد که انگار از چیزی نگران اند.

عطرهای تلخ :

این افراد انگیزه ای قوی برای انجام هر کاری دارند، اما تغییر در زندگی را نمی پسندند. زمانی که تصمیم گرفتند، روی تصمیمشان تا مدت ها پافشاری می کنند. فعال و ورزشکارند. برای دیگران مشکل است که به آنها نزدیک شوند. زمانی که متوجه می شوند نمی توانند به چیزی که می خواهند دست پیدا کنند، به سادگی تسلیم نشده و آن را رها نمی کنند. هنگامی که کارها مطابق میل آنها انجام نمی شود، ممکن است اخم کنند، ولی عصبانی نمی شوند. خویشتن داری و صبر از صفات ذاتی این افراد است و به دلیل همین خصوصیات است که کارهای خود را معمولا راحت انجام داده و تا آخر پای آن می ایستند.

عطر و شخصیت

عطرهای گرم :

این افراد آماده رقابت هستند. در مقابل اعمالشان مسئولیت پذیرند و می دانند چگونه با مردم رفتار کنند. همواره اهدافی برای دستیابی دارند و حقیقتا برای رسیدن به آنها تلاش می کنند. دوستانشان برای آنها بسیار مهم بوده و معمولا قدر آنچه را دارند، به خوبی می دانند. گاهی اوقات واکنش آنها در برابر مسائل مختلف بسیار شدید است که آن هم به شخصیت گرم آنها بر می گردد که نشان می دهد بیش از اندازه احساساتی هستند. افراد علاقه مند به عطرهای گرم بسیار خونگرم اند و همراه خوبی برای فامیل و دوستان هستند. خشونت را نمی پسندند و می دانند چه چیزی و چه کاری را چه موقع باید انجام داد. حسادت در این افراد جایی ندارد. خصوصیت دیگر این افراد این است که مسافرت را بسیار دوست دارند؛ به ویژه اگر با دوستان باشد.

عطر

عطرهای شیرین :

این افراد خیال پرداز و شوخ طبع اند. آنها دنبال پیدا کردن چیزهای جدید هستند و به راحتی از محیط اطراف خود درس می گیرند.
دوستان این آدم ها خوشبخت اند، چون خیلی راحت می توان با آنها صحبت کرد و وقتی دوستان واقعی خود را پیدا کنند تا آخر عمر به آنها اعتماد می کنند. آنها نسبت به همه چیز دارای احساسی قوی اند، اما زمانی که از دست شخص یا اشخاصی عصبانی می شوند، برایشان مشکل است آنها را ببخشند. آرزو و اهدافشان در زندگی زیاد و جالب است. گاهی عجیب به نظر می رسند، اما همه این حالت های آنها را دوست دارند.

در پایان اشاره می کنیم که شما می توانید فهرستی کامل از  تولید کنندگان و توزیع کنندگان عطر را در شبکه ی حرفه ای کسب و کار ویکیوز مشاهده نمایید.

مجله و فراتر از مجله

مجله ی اینترنتی ویکیوز

  • iman ghaderi
  • ۰
  • ۰

پنیر و انواع آن

پنیر و انواع آن

پنیر یکی از محبوب ترین فرآرده های لبنی است که در تمام دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. پنیرها انواع گوناگونی دارند و موارد مصرف آنها نیر با هم فرق دارد. از بعضی از آنها در کنار سالاد و بعضی دیگر در کنار غذا و  بیشترین نوع مصرف آن در ایران در کنار صبحانه است. در زیر نگاهی خواهیم انداخت به انواع مختلف آن ها در جهان.

پنیر و انواع آن

انواع پنیر :

گودا

خاودا یا گودا پنیری محبوب در جهان است. این پنیر به نام شهری در هلند نام گذاری شده است. سفت و زردرنگ است و از شیر گاو درست می‌شود. خاودا نام شهری در هلند است. این پنیر به‌ صورت خام یا پخته در پیتزا، لازانیا، سالاد، صبحانه، سوپ، سس و شیرینی استفاده می‌شود. 

موزارلا یا موتزارلا

به ایتالیایی Mozzarella : یکی از معروف ترین پنیرهای ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می شود. معمولا در غذاهای پاستایی، لازانیا، سالد و غیره استفاده می شود و بسیار کش می آید.

موتزارلا

پارمسان

پارمیجانو که به آن پارمیژان یا پارمیزان یا پارمسان نیز گفته می‌شود. پارمیجانو در زبان ایتالیایی به معنای پارمایی، منتسب به شهر پارما، است که در زبان فرانسوی پارمسان تلفظ می‌شود. پنیری ایتالیایی، که از شیر گاو تهیه می‌شود و ساختن آن ۸ ماه زمان می‌برد. پارمیجانوی نرسیده به عنوان پیش غذا و مزه مصرف می‌شود و پارمیجانوی رسیده را به صورت رنده کرده یا پودر شده در برنج و سوپ و انواع پاستا یا ماکارونی استفاده می‌کنند.

فتا

به انگلیسی  Feta cheese : این پنیر یونانی بسیار شبیه پنیرهای ایرانی است، سفید و سوراخ دار. معمولا از آن در سالاد های یونانی استفاده می شود که در ابعاد کوچک مکعبی داخل سالاد ریخته می شود.

فتا

چدار

به انگلیسی Cheddar cheese : محبوب ترین پنیر در میان انگلیسی ها این پنیر نارنجی رنگ است. از شیر گاو تهیه می شود و در دهکده ای به همین نام یعنی چدار برای اولین بار تهیه شده است.

پرورده ( پروسس )

بعضی از انواع پنیرها هستند که از پنیر معمولی و گاهی اوقات سایر مواد لبنی، به همراه امولسیفایرها، نمک اضافی، اسانس، رنگ و افزودنیهای خوراکی مانند ادویه ها و سبزیجات مختلف تهیه می شوند. در ایالات متحده آمریکا، نوع رایج این گونه پنیرها با نام پنیر آمریکایی در فروشگاهها عرضه می شود. نخستین بار شخصی به نام جیمز ال. کرافت در سال ۱۹۱۶ برای کسب امتیاز یا حق انحصاری آن در آمریکا به ‌خاطر شیوه خاص تهیه این پنیر اقدام کرد. شرکت کرافت فود نخستین پنیرورقه‌ای پرورده را برای مصرف عموم در سال ۱۹۵۰ به بازار ارائه داد. از آن هنگام انواع مختلف آن مثل اسلایس، در آمریکا همه گیر شد و مهمترین مورد استفاده آنها در تهیه چیزبرگر و ساندویچ‌های گریل شده پنیری می‌باشد.

بلو چیز

بلو چیز نامی کلی برای انواعی از پنیرهایی است که از شیر گاو، گوسفند یا بز و به کمک کپک خوراکی آبی رنگی از خانواده پنیسیلین تهیه می‌شوند. این نوع از پنیرها بیشتر در سالادها و یا به عنوان مزه استفاده می‌شود و طعم مخصوصی دارد. 

بلو چیز

پیتزا

به انگلیسی Pizza cheese : این نوع پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی موجود می باشد و در شکل‌های گوناگونی چون رشته‌ای، ورقه‌ای و ... تهیه می‌شود. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان می‌دهد.

کامامبر

به فرانسوی Camembert : از انواع پنیرهای محبوب فرانسویان است که نخستین بار در اواخر سده ۱۸ در منطقه کامامبر و نرماندی در شمال غربی فرانسه تولید شد. از شیر گاو و به کمک انواعی از کپک خوراکی از خانواده پنیسیلین به نام‌های Penicillium candida وPenicillium camemberti تهیه می‌شود. کامامبر طعمی تند دارد و هر چه بیشتر برسد، بافت پنیر نرم ‌تر، و بوی آن تندتر می‌شود. کامامبر در صبحانه، و یا برای تهیه کیک، ساندویچ و دسر استفاده می‌شود.

لیقوان

شناخته شده ترین و محبوب ترین پنیر ایرانی است که به پنیر تبریزی نیز معروف است. ولی حقیقت این است که این پنیر متعلق به شهر لیقوان است، شهری کوچک در چند کیلومتری تبریز. این پنیر از شیر گوسفند تهیه می شود. مزه ی شوری دارد و شکلش سوراخ دار است. ایرانی ها معمولا آن را در صبحانه مورد مصرف قرار می دهند.

لیقوان

خامه‌ای

برای اولین بار در سال ۱۸۷۲ میلادی در آمریکا تولید شده است. پنیر فیلادلفیا یکی از شناخته شده ترین انواع پنیرخامه‌ای در جهان است. این نوع از پنیر از مخلوط کردن خامه با شیر و بدون افزودن حرارت به دست می‌آید. معمولا آن را در دمای منفی ده درجه نگهداری می کنند. طعم آن کمی ترش است و مانند کره نرم ‌است. معمولا داخل کیک پنیری خورده می‌شود. همچنین بر روی سالاد همراه با سالمون دودی و داخل پوره سیب زمینی نیز به کار می‌رود.

دانلوب

به انگلیسی Dunlop cheese :‏ این پنیر نیز نام خود را از نام یک شهر گرفته است، شهر دانلوب، واقع در اسکاتلند. از نظر ظاهری شبیه به پنیر چدار است و بافت نسبتاً سختی دارد.

ماسکارپونه

پنیری ایتالیایی است که از خامه تازه گرفته می شود. ماسکارپونه را می‌توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک و یا آب لیمو تولید کرد. ماسکارپونه شیری رنگ است و در منطقه ی لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می شود.

ماسکارپونه

لانکاشایر

به انگلیسی Lancashire cheese :‏ از انواع دیگر پنیرهای معروف انگلیسی است که در شهر لانکاشایر تولید می شود. بسیار چرب و در عین حال ترد و سفید است و از شیر گاو تهیه می شود و طعمی ملایم و خامه ای دارد. هر چه کهنه ‌تر شود لایه ی بیرونی آن به رنگ طلایی کمرنگ در می آید و بافت آن سفت ‌تر و طعمش نیز تندتر می‌گردد.

ریکوتا

ریکوتا به معنای دوباره پخته شده است. ریکوتا یک نوع از پنیرهای ایتالیایی است که معمولا از شیر گوسفند تهیه می‌شود.

بوترکیزه

یک پنیر ناب آلمانی است. بوترکیزه یا بوتوکیزه برای اولین بار در سال ۱۹۲۷ تولید شد که به دلیل طعم کره ای، به این نام (Butter Kase Cheese) معروف شد. از انواع پنیرهای چرب و نیمه سفت است و به صورت قرص‌های زرد با پوسته قرمز می باشد. این پنیر از شیر گاو جوان به دست می‌آید. طعم بسیار خوبی به سبزیجات می‌دهد. از آن می‌توان در تهیه صبحانه، انواع سوفله سبزیجات، انواع غذاهای گوشتی، املت، سوپ، سالادها و انواع ساندویچ‌های سرد و گرم استفاده نمود.

بوترکیزه

بسیاری از انواع این پنیرها در ایران شناخته شده نیستند، ولی در سال های اخیر تعدادی از انواع پنیرها وارد سبد خرید ایرانیان شده است. اما در مجموع شناخت ما نسبت به انواع پنیرهای موجود در جهان بسیار کم است. امیدواریم مطلب فوق توانسته باشد اطلاعات شما را در این مورد افزایش داده باشد. در ضمن شما می توانید فهرستی کامل از انواع پنیر و تولید کنندگان و توزیع کنندگان پنیر را در شبکه ی حرفه ای کسب و کار ویکیوز مشاهده نمایید.

مجله و فراتر از مجله

مجله ی اینترنتی ویکیوز

  • iman ghaderi